Jocuri Ingrijeste Copii La Maternitate


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2019 > Jocuri Barbie > Ingrijeste Copii La Maternitate

Descriere: Lucrezi la o maternitate in care va trebui sa ai grija de toti copii. Ai grija, ei trebuie sa fie fericiti asa ca foloseste accesoriile din sala. Pentru fiecare lucru gresit vei pierde 50 de puncte iar pentru fiecare lucru bun vei castiga 10.
Control: Foloseste MOUSE-UL pentru a aranja copii.
Publicitate

Jucati acum Ingrijeste Copii La Maternitate doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Ingrijeste Copii La Maternitate - Jocuri pentru copii

Ingrijeste Copii La Maternitate Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Ingrijeste Copii La Maternitate pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Ingrijeste Copii La Maternitate este un joc din categoria Jocuri Barbie unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Ingrijeste Copii La Maternitate, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri barbie, Jocuri de ingrijit copii, Jocuri pentru copii, Jocuri pentru fete, Jocuri cu barbei, Jocuri cu bebelusi,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Ingrijeste Copii La Maternitate pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games