Jocuri Ingrijeste Papagalul


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Animale > Ingrijeste Papagalul

Descriere: Papagalul Pipo a fost gasit in rezervatia noastra ranit.L-am luat cat de repede am putut si ne-am ocupat de el ca sa isi poata revenii.Acum se simte din ce in ce mai bine dar mai trebuie sa il tinem sub observatie inca cateva zile.Inca ne ocupam de el ca sa manance regulat sa fie spalat si ingrijit cum trebuie.Abea asteptam sa il eliberam in rezervatie si sa se simta din nou liber.
Control: Pentru a te juca acest joc se utilizeaza mouse-ul
Publicitate

Jucati acum Ingrijeste Papagalul doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Ingrijeste Papagalul - Jocuri pentru copii

Ingrijeste Papagalul Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Ingrijeste Papagalul pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Ingrijeste Papagalul este un joc din categoria Jocuri Cu Animale unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Ingrijeste Papagalul, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri online, Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri amuzante, Jocuri distractive, Jocuri de fete, Jocuri pentru fete, Jocuri fete, Jocuri de copii, Jocuri pentru copii, Jocuri copii, Jocuri cu pasari, Jocuri cu papagali, Jocuripezo, Pezo,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Ingrijeste Papagalul pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games