Jocuri Ingrijim Testoasa


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Animale > Ingrijim Testoasa

Descriere: Clinica mea a primit un pui de testoasa care a fost gasit pe marginea drumului ranit.L-au observat niste copilasi care mergeau catre scoala si au adus animalul la noi.L-am ingrijit si i-am acordat atentia cuvenita iar acum se simte mai bine.Este un pui de testoasa foarte vioi si jucaus.Hai sa avem grija de el sa il spalam ca sa fie curat si sanatos!
Control: Pentru a te juca acest joc se utilizeaza mouse-ul
Publicitate

Jucati acum Ingrijim Testoasa doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Ingrijim Testoasa - Jocuri pentru copii

Ingrijim Testoasa Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Ingrijim Testoasa pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Ingrijim Testoasa este un joc din categoria Jocuri Cu Animale unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Ingrijim Testoasa, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri online, Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri amuzante, Jocuri distractive, Jocuri de fete, Jocuri pentru fete, Jocuri fete, Jocuri de copii, Jocuri pentru copii, Jocuri copii, Jocuri cu broaste, Jocuri pezo, Jocuri pezo,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Ingrijim Testoasa pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games