Jocuri Instrument Muzical Virtual


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Distractive > Instrument Muzical Virtual

Descriere: Acesta este o tastatura virtuala care are 61 de Taste si 5 instrumente diferite cum ar fi pianul, toba din otel, chitara, etc. Poti canta la oricare dintre ele si exista 6 demo-uri si lectii de muzica. Selecteaza instrumentul muzical preferat din lista si incepe sa dai viata partiturilor. Multa distractie!
Control: Pentru a juca acest joc se foloseste mouse-ul
Publicitate

Jucati acum Instrument Muzical Virtual doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Instrument Muzical Virtual - Jocuri pentru copii

Instrument Muzical Virtual Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Instrument Muzical Virtual pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Instrument Muzical Virtual este un joc din categoria Jocuri Distractive unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Instrument Muzical Virtual, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri online, Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri pentru copii, Jocuri copii, Jocuri pezo, Pezo, Jocuri amuzante, Jocuri cu muzica, Jocuri muzica, Jocuri cu pian, Jocuri pian, Jocuri instrumente muzicale, Jocuri cu instrumente muzicale,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Instrument Muzical Virtual pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games