Jocuri Intalnire Cu Pico


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Distractive > Intalnire Cu Pico

Descriere: Pico este un tanar baiat care tocmai s-a mutat intr-un alt oras, s-a inscris la un alt liceu, s-a angajat intr-un alt loc de munca, prin urmare nu cunoaste pe nimeni, peste tot in jurul lui este lume noua, iar el are nevoie sa isi faca cativa prieteni, si ca orice liceean, vrea sa cunoasca o fata cu care sa iasa la o intalnire. El intre timp trebuie sa munceasca pentru a avea bani de studii, trebuie sa mearga la liceu ca sa invete, va merge la sala pentru a se mentine in forma si altele. Ajuta-l pe Pico sa devina ceea ce isi doreste si sa poata sa iasa la intalniri.
Control: Pentru a juca acest joc se foloseste mouse-ul
Publicitate

Jucati acum Intalnire Cu Pico doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Intalnire Cu Pico - Jocuri pentru copii

Intalnire Cu Pico Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Intalnire Cu Pico pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Intalnire Cu Pico este un joc din categoria Jocuri Distractive unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Intalnire Cu Pico, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri online, Jocuri pentru copii, Jocuri copii, Jocuri amuzante, Jocuri pezo, Pezo, Jocuri intalniri, Jocuri cu intalniri, Jocuri fete, Jocuri pentru fete,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Intalnire Cu Pico pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games