Jocuri Interventie Chirurgicala Virtuala


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Logice > Interventie Chirurgicala Virtuala

Descriere: Esti pasionat de medicina? Ai dorit intotdeauna sa cunosti mai mult din acest domeniu misterios? Acum ai sansa sa vezi cu adevarat ce inseamna sa fii medic si sa realizezi ce responsabilitate mare este pe umerii acestuia. In acest joc vei avea de-a face cu un pacient in varsta de 76 de ani care are nevoie de o interventie chirurgicala la un genunchi. Verifica semnele vitale ale pacientului si decide daca acesta poate sa intre sau nu in sala de operatii. Daca raspunsul tau va fi da, atunci il vei pregati pentru interventia chirurgicala si vei fi indrumat de un specialist in acest sens. Mult noroc!
Control: Pentru a juca acest joc se foloseste mouse-ul
Publicitate

Jucati acum Interventie Chirurgicala Virtuala doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Interventie Chirurgicala Virtuala - Jocuri pentru copii

Interventie Chirurgicala Virtuala Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Interventie Chirurgicala Virtuala pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Interventie Chirurgicala Virtuala este un joc din categoria Jocuri Logice unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Interventie Chirurgicala Virtuala, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri online, Jocuri gratis, Jocuri pentru copii, Jocuri copii, Jocuri pezo, Pezo, Jocuri amuzante, Jocuri distractive, Jocuri educative, Jocuri medicina, Jocuri cu medicina, Jocuri doctori, Jocuri cu doctori,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Interventie Chirurgicala Virtuala pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games