Jocuri Interviul Super Star


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Dress Up > Interviul Super Star

Descriere: Urmeaza un interviu foarte important pentru Olivia.Mai are la dispozitie cateva zile in care poate sa isi aleaga tinuta si accesoriile. Impreuna cu prietenele ei au mers in oras si au ales cam multe. Acum, este tare indecisa si nu stie ce sa poarte. A cerut ajutorul tau sa o ajuti sa isi aleaga cea mai frumoasa,sclipitoare tinuta. Fi acolo langa ea si ajut-o! Mult succes!
Control: Pentru a te juca acest joc,se utilizeaza mouse-ul
Publicitate

Jucati acum Interviul Super Star doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Interviul Super Star - Jocuri pentru copii

Interviul Super Star Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Interviul Super Star pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Interviul Super Star este un joc din categoria Jocuri Dress Up unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Interviul Super Star, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri online, Jocuri distractive, Jocuri noi, Jocuri amuzante, Jocuri gratis, Jocuri de fete, Jocuri pentru fete, Jocuri fete, Jocuri de copii, Jocuri pentru copii, Jocuri copii, Jocuri cu super star, Jocuri pezo, Pezo,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Interviul Super Star pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games