Jocuri Invata Sa Zbori


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Distractive > Invata Sa Zbori

Descriere: Ai fost mereu pasionat de pinguini? Acum ai sansa sa ii privesti mai de aproape in noul super-joc "Invata sa zbori". In acest joc trebuie sa ajuti un pinguin sa invete sa zboare. Incearca sa nu te izbesti de ceva pentru ca doare. Vei primi un punctaj cat mai mare din viteza, altitudine,distanta,etc. Multa distractie prietene!
Control: Pentru a juca acest joc se utilizeaza mouse-ul, sagetile de la tastatura sau tasta "SPACE"
Publicitate

Jucati acum Invata Sa Zbori doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Invata Sa Zbori - Jocuri pentru copii

Invata Sa Zbori Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Invata Sa Zbori pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Invata Sa Zbori este un joc din categoria Jocuri Distractive unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Invata Sa Zbori, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri pentru copii, Jocuri copii, Jocuri online, Jocuri amuzante, Jocuri pezo, Pezo, Jocuri cu pinguini, Jocuri pinguini, Jocuri cu zapada, Jocuri zapada,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Invata Sa Zbori pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games