Jocuri Jacksmith


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Distractive > Jacksmith

Descriere: Jacksmith este un magar foarte istet si talentat. El are nevoie disperata de bani si a apelat la tot ce a putut pentru a face rost de bani. Acum fiica regelui din regatul in care traieste Jacksmith a fost rapita si regele a pus o recompensa pentru cel care o salveaza. Jacksmith s-a gandit ca a face arme va fi o afacere profitabila. Ajuta-l sa confectioneze cat mai multe arme si cat mai bine. Mult noroc!
Control: Pentru a juca acest joc se utilizeaza mouse-ul
Publicitate

Jucati acum Jacksmith doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Jacksmith - Jocuri pentru copii

Jacksmith Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Jacksmith pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Jacksmith este un joc din categoria Jocuri Distractive unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Jacksmith, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri online, Jocuri pentru copii, Jocuri de copii, Jocuri copii, Jocuri cu arme, Jocuri arme, Jocuri cu animale, Jocuri animale, Jocuri cu monstrii, Jocuri monstrii, Jocuri actiune, Jocuri de actiune, Jocuri medievale, Jocuri pezo, Pezo, Jocuri amuzante,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Jacksmith pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games