Jocuri Joaca Cu Focul


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Puzzle > Joaca Cu Focul

Descriere: Acest joc seamana foarte mult cu bomberman , un joc in care tu va trebui sa te feresti de foc . Va trebui sa pui bomba intr-o pozitie cat mai buna pentru tine dar si cat pentru adversar . Incearca sa il faci pe adversar sa-ti cada-n plasa. Acest joc se poate juca si in doi playeri ( multiplayer ) dar si single player cu un singur jucator , si mai multi oponenti , pana la 3.
Control: Foloseste tastele directionale pentru a te deplasa si tasta space pentru a pune bomba.
Publicitate

Jucati acum Joaca Cu Focul doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Joaca Cu Focul - Jocuri pentru copii

Joaca Cu Focul Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Joaca Cu Focul pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Joaca Cu Focul este un joc din categoria Jocuri Puzzle unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Joaca Cu Focul, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri cu bomberman, Jocuri cu bombe, Jocuri de logica, Jocuri de gandire, Jocuri bomberman, Jocuri cu foc, Jocuri multiplayer, Jocuri in doi,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Joaca Cu Focul pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games