Jocuri Joc De Spalat Haine


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Distractive > Joc De Spalat Haine

Descriere: Joc de spalat haine pentru fete foarte distractiv. Trebuie sa mergi in baie si sa pui hainele murdare din cos in masina de spalat. Dupa ce inchideti usa de la masina de spalat trebuie sa adaugati substantele necesare pentru a curata hainele cat mai bine, iar dupa ce se termina de spalat hainele trebuie scoase din masina de spalat si intinse pentru a le usca. Spor!
Control: Se foloseste mouse-ul.
Publicitate

Jucati acum Joc De Spalat Haine doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Joc De Spalat Haine - Jocuri pentru copii

Joc De Spalat Haine Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Joc De Spalat Haine pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Joc De Spalat Haine este un joc din categoria Jocuri Distractive unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Joc De Spalat Haine, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri de spalat haine, Jocuri cu masina de spalat, Jocuri pentru fete, Jocuri pentru copii, Jocuri de spalat rufe, Jocuri cu haine, Jocuri de rapiditate, Jocuri de agilitate, Jocuri de indemanare,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Joc De Spalat Haine pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games