Jocuri Kamikaze 3


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Distractive > Kamikaze 3

Descriere: Kamikaze 3 este un joc in care trebuie sa spargeti toate baloanele cu ajutorul unui tun. Ca sa spargeti aceste baloanele trebuie sa va folositi de munitia din dotare si sa aplicati tot felul de trucuri pentru a putea trece toate nivelele. Calculati traiectoria si doborati toate baloanele. Distractie placuta!
Control: Se foloseste mouse-ul pentru a fixa tunul si primul click de la mouse pentu a trage.
Publicitate

Jucati acum Kamikaze 3 doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Kamikaze 3 - Jocuri pentru copii

Kamikaze 3 Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Kamikaze 3 pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Kamikaze 3 este un joc din categoria Jocuri Distractive unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Kamikaze 3, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri cu baloane, Jocuri de spart baloane, Jocuri pentru copii, Jocuri pentru fete, Jocuri pentru baieti, Jocuri cu tunuri, Jocuri cu tun, Jocuri cu bombe, Jocuri cu impuscaturi, Jocuri cu spart baloane, Jocuri de indemanare, Jocuri de gandire, Jocuri logice,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Kamikaze 3 pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games