Jocuri Karate King 3D


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri 3D > Karate King 3D

Descriere: Devino cel mai grozav rege la karate respingand valurile de ninja. Karate King 3D este un joc cu batai de karate foarte reusit si plin de actiune. Descarca-te pe inamicii tai ninja si apara templul mastrului tau! Lupta-te cu capul sus pana la ultima picatura de energie. Succes!
Control: Se folosesc sagetile de la tastatura si tastele Z pentru a prinde inamicul, X pentru atac lent, C pentru atac rapid si SPACE pentru atac rapid si furios.
Publicitate

Jucati acum Karate King 3D doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Karate King 3D - Jocuri pentru copii

Karate King 3D Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Karate King 3D pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Karate King 3D este un joc din categoria Jocuri 3D unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Karate King 3D, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri 3D cu batai, Jocuri 3D pentru copii, Jocuri pentru copii, Jocuri gratis, Jocuri noi, Jocuri online, Jocuri cu batai, Jocuri cu carate, Jocuri karate, Karate kid, Jocuri cu karate,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Karate King 3D pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games