Jocuri La Cinema


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri De Gatit > La Cinema

Descriere: Si uite ca sunt din nou la munca in mall la Cinema unde pot sa servesc clientii cu ce doresc ei.Prima data am avut marii emotii si nu m-am prea descurcat tare bine.Astazi o sa fie premierea filmului The Tangled si sigur vor venii multi.De aceea te rog sa ma ajuti putin la servirea lor pentru a nu mi se atrage atentia din nou!
Control: Pentru a te juca acest joc se utilizeaza mouse-ul
Publicitate

Jucati acum La Cinema doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

La Cinema - Jocuri pentru copii

La Cinema Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii La Cinema pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. La Cinema este un joc din categoria Jocuri De Gatit unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul La Cinema, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri online, Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri amuzante, Jocuri distractive, Jocuri de fete, Jocuri pentru fete, Jocuri fete, Jocuri de copii, Jocuri pentru copii, Jocuri copii, Jocuri cu mancare, Jocuri cu bucatari, Jocuripezo, Pezo,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri La Cinema pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games