Jocuri La Ferma Lui Bob


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Impuscaturi > La Ferma Lui Bob

Descriere: Prietenul tau cel mai bun, Billy Bob Doolie te invita sa iti petreci sfarsitul de saptamana in aer liber, si anume la ferma lui care se afla departe de oras si de agitatie. El va organiza un weekend intre prieteni si are si o surpriza pentru voi: v-a pregatit terenul pentru vanatoare. Asa ca, nu mai astepta! Raspunde invitatie si du-te la vanatoare! Va fi de-a dreptul de neuitat! Mult noroc!
Control: Pentru a juca acest joc se utilizeaza mouse-ul si tasta "SPACE"
Publicitate

Jucati acum La Ferma Lui Bob doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

La Ferma Lui Bob - Jocuri pentru copii

La Ferma Lui Bob Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii La Ferma Lui Bob pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. La Ferma Lui Bob este un joc din categoria Jocuri Cu Impuscaturi unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul La Ferma Lui Bob, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri online, Jocuri distractive, Jocuri amuzante, Jocuri pentru copii, Jocuri copii, Jocuri de copii, Jocuri cu arme, Jocuri arme, Jocuri de vanatoare, Jocuri vanatoarei, Jocuri cu pusca, Jocuri pusca, Jocuri cu gaini, Jocuri gaini, Jocuri cu ferma, Jocuri ferma, Jocuri pezo, Pezo,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri La Ferma Lui Bob pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games