Jocuri La O Intalnire


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Distractive > La O Intalnire

Descriere: Sarah este la o intalnire cu prietenul ei Tim A scos-o in oras la un restaurant foarte vestit si foarte sump.Acolo lucreaza fostul prieten a lui Sarah si chiar acesta s-a nimerit sa ii serveasca in seara respectiva.Tim doreste sa o sarute pe Sarah dar cand vine fostul ei prieten acesta se enerveaza.Ajuta-i sa nu ii vada chelnerul dar in timp ce Tim este chemat la telefon ajutat-o pe Sarah sa isi indeplineasca niste sarcini fara sa fie vazuta.Mult noroc!
Control: Pentru a te juca acest joc se utilizeaza mouse-ul
Publicitate

Jucati acum La O Intalnire doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

La O Intalnire - Jocuri pentru copii

La O Intalnire Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii La O Intalnire pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. La O Intalnire este un joc din categoria Jocuri Distractive unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul La O Intalnire, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri online, Jocuri noi, Jocuri amuzante, Jocuri de fete, Jocuri pentru fete, Jocuri fete, Jocuri de copii, Jocuri pentru copii, Jocuri copii, Jocuri cu saruturi, Jocuri cu intalniri, Jocuripezo, Jocuri pezo, Jocuri cu barbie,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri La O Intalnire pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games