Jocuri La Ski In Alpi


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Sport > La Ski In Alpi

Descriere: Esti pasionat de jocuri de iarna, in special de ski? Atunci nu trebuie sa ratezi acest super-joc "La Ski in Alpi", care iti va solicita la maxim abilitatile pe care le ai la acest sport. In noul joc, tocmai te-ai inscris la campionatul international de ski ce are loc in muntii Alpi, in Austria. A fost o iarna lunga in care te-ai antrenat din plin, iar acum trebuie sa dovedesti juriului si publicului ca meriti sa fi campion. Impresioneaza-i pe cei ce te privesc si incearca sa obti un punctaj cat mai mare prin numeroasele cascadorii pe care le poti face in timpul salturilor.
Control: Pentru a juca acets joc se folosesc sagetile de la tastatura si tasta "SPACE"
Publicitate

Jucati acum La Ski In Alpi doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

La Ski In Alpi - Jocuri pentru copii

La Ski In Alpi Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii La Ski In Alpi pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. La Ski In Alpi este un joc din categoria Jocuri Sport unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul La Ski In Alpi, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri pentru copii, Jocuri copii, Jocuri online, Jocuri pezo, Pezo, Jocuri amuzante, Jocuri distractive, Jocuri de iarna, Jocuri iarna, Jocuri cu zapada, Jocuri zapada, Jocuri cu skiuri, Jocuri skiuri,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri La Ski In Alpi pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games