Jocuri La Teme


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate
Descriere: Micuta Florentina a venit de la scoala si este foarte distrata.Nu tare doreste sa faca teme asa cum a spus mama vrea doar sa se joace.Ajut-o ca sa se machieze,sa se joace pe calculator dar sa nu o prinda.Hai sa vedem daca reuseste sa nu o vada mama.
Control: Pentru a te juca acest joc se utilizeaza mouse-ul
Publicitate

Jucati acum La Teme doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

La Teme - Jocuri pentru copii

La Teme Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii La Teme pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. La Teme este un joc din categoria Jocuri Distractive unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul La Teme, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri online, Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri amuzante, Jocuri pentru copii, Jocuri de copii, Jocuri copii, Jocuri pentru fete, Jocuri fete, Jocuri de fete, Jocuri pezo, Jocuripezo,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri La Teme pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games