Jocuri La Vanatoare Cu Peter


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Impuscaturi > La Vanatoare Cu Peter

Descriere: Haide la vanatoare cu familia Guys, Peter si Chris! Cei doi se afla la vanatoare de cerbi undeva la marginea unei paduri. Insa, aceasta nu este o vanatoare deloc obisnuita deoarece acesti cerbi nu fug, ei se afla pe snowmobile. Ai doar patru gloante de tras pana trebuie sa reincarci arma, asa ca, tinteste cu grija si trage la sigur! Mai este insa ceva, s-ar putea ca Chris sa se plimbe si el prin fata ta, asa ca, ai grija sa nu il impusti si pe el, altfel jocul s va termina! Multa bafta!!
Control: Pentru a juca acest joc se utilizeaza mouse-ul
Publicitate

Jucati acum La Vanatoare Cu Peter doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

La Vanatoare Cu Peter - Jocuri pentru copii

La Vanatoare Cu Peter Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii La Vanatoare Cu Peter pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. La Vanatoare Cu Peter este un joc din categoria Jocuri Cu Impuscaturi unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul La Vanatoare Cu Peter, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri online, Jocuri amuzante, Jocuri distractive, Jocuri pentru copii, Jocuri de copii, Jocuri copii, Jocuri cu arme, Jocuri arme, Jocuri shooting, Jocuri cu shooting, Jocuri cu animale, Jocuri animale, Jocuri cu cerbi, Jocuri cerbi, Jocuri cu snowmobil, Jocuri snowmobil, Jocuri de vanatoare, Jocuri vanatoare, Jocuri pezo, Pezo,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri La Vanatoare Cu Peter pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games