Jocuri La Vanatoare De Caprioare


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Impuscaturi > La Vanatoare De Caprioare

Descriere: Tocmai ai fost invitat de catre un prieten la un campionat de vanatoare. Acest campionat va avea loc intr-o padure vestita pentru populatia cerbilor si a caprioarelor. Ai in dotare o pusca cu luneta care te va ajuta sa le tintesti mai bine pe animale. Cu cat mai multe animale vei impusca, cu atat mai mare punctaj vei avea. Mult noroc!
Control: Pentru a juca acest joc se utilizeaza mouse-ul
Publicitate

Jucati acum La Vanatoare De Caprioare doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

La Vanatoare De Caprioare - Jocuri pentru copii

La Vanatoare De Caprioare Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii La Vanatoare De Caprioare pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. La Vanatoare De Caprioare este un joc din categoria Jocuri Cu Impuscaturi unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul La Vanatoare De Caprioare, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri online, Jocuri pentru copii, Jocuri de copii, Jocuri copii, Jocuri cu cerbi, Jocuri distractive, Jocuri amuzante, Jocuri cu animale, Jocuri animale, Jocuri de actiune, Jocuri actiune, Jocuri hunting, Jocuri pezo, Pezo, Jocuri cerbi, Jocuri caprioare, Jocuri cu caprioare, Jocuri de vanatoare, Jocuri vanatoare,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri La Vanatoare De Caprioare pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games