Jocuri La Vanatoare De Fazani


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Impuscaturi > La Vanatoare De Fazani

Descriere: In acest weekend ai decis sa mergi la vanatoare de fazani. Ai in echipament o pusca si multe, multe gloante. Insa, ai grija sa nu cumva sa impusti si gaini, deoarece, pentru fiecare gaina impuscata vei avea minus 100 de puncte. Punctajul tau este foarte important pentru ca in functie de el vei trece la urmatorul nivel. Asa ca, ai multa grija!
Control: Pentru a juca acest joc se utilizeaza mouse-ul
Publicitate

Jucati acum La Vanatoare De Fazani doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

La Vanatoare De Fazani - Jocuri pentru copii

La Vanatoare De Fazani Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii La Vanatoare De Fazani pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. La Vanatoare De Fazani este un joc din categoria Jocuri Cu Impuscaturi unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul La Vanatoare De Fazani, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri online, Jocuri amuzante, Jocuri distractive, Jocuri pentru copii, Jocuri de copii, Jocuri copii, Jocuri cu pasari, Jocuri pasari, Jocuri cu animale, Jocuri animale, Jocuri arme, Jocuri cu arme, Jocuri cu pusti, Jocuri pusti, Jocuri shooting, Jocuri cu shooting, Jocuri de vanatoare, Jocuri vanatoare, Jocuri cu vanatoare, Jocuri pezo, Pezo,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri La Vanatoare De Fazani pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games