Jocuri La Vanatoare De Iepuri


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Impuscaturi > La Vanatoare De Iepuri

Descriere: Mai multi fermieri din statul american, Texas, se plang de ceva vreme ca recoltele lor sunt distruse datorita populatiei prea mare de iepuri infometati care mananca zilnic din produsele fermierilor. Ajuta-i sa scape de aceste animale si sa isi poata creste recoltele in siguranta. Ai la dispozitie un pistol pentru a face acest lucru. Mult noroc!
Control: Pentru a juca acest joc se utilizeaza mouse-ul, sagetile de la tastatura si tasta "SPACE"
Publicitate

Jucati acum La Vanatoare De Iepuri doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

La Vanatoare De Iepuri - Jocuri pentru copii

La Vanatoare De Iepuri Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii La Vanatoare De Iepuri pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. La Vanatoare De Iepuri este un joc din categoria Jocuri Cu Impuscaturi unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul La Vanatoare De Iepuri, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri online, Jocuri gratis, Jocuri distractive, Jocuri amuzante, Jocuri pentru copii, Jocuri de copii, Jocuri copii, Jocuri cu arme, Jocuri arme, Jocuri cu pistol, Jocuri pistol, Jocuri cu iepuri, Jocuri iepuri, Jocuri de vanatoare, Jocuri vanatoare, Jocuri pezo, Pezo,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri La Vanatoare De Iepuri pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games