Jocuri La Vanatoare De Mistreti


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Impuscaturi > La Vanatoare De Mistreti

Descriere: Te afli intr-o padure la vanatoare de porci mistreti. Ai venit impreuna cu cativa prieteni si acum concurati intre voi sa vedeti cine este cel mai bun vanator. Ai in echipament o pusca cu luneta si o gramada de gloante cu care sa impusti mistretii. Ai grija sa tragi la sigur deoarece, daca vei rata, vei pierde de fiecare data cate 100 de puncte. Multa distractie!
Control: Pentru a juca acest joc se utilizeaza mouse-ul
Publicitate

Jucati acum La Vanatoare De Mistreti doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

La Vanatoare De Mistreti - Jocuri pentru copii

La Vanatoare De Mistreti Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii La Vanatoare De Mistreti pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. La Vanatoare De Mistreti este un joc din categoria Jocuri Cu Impuscaturi unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul La Vanatoare De Mistreti, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri online, Jocuri amuzante, Jocuri distractive, Jocuri pentru copii, Jocuri de copii, Jocuri copii, Jocuri cu animale, Jocuri animale, Jocuri cu mistreti, Jocuri mistreti, Jocuri cu arme, Jocuri arme, Jocuri shooting, Jocuri cu shooting, Jocuri pezo, Pezo, Jocuri de vanatoare,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri La Vanatoare De Mistreti pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games