Jocuri La Vanatoare


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Impuscaturi > La Vanatoare

Descriere: Esti la vanatoare pe marginea unui lac si pana acum nu ai avut noroc de nici un animal. Tinteste bine si repede pentru ca tocmai au inceput sa iese toate animalele si tu trebuie sa impusti cat mai multe pentru a trece la urmatorul nivel. La inceputul nivelului ti se da un numar de puncte pe care trebuie sa il faci asa ca nu lasa sa iti scape nici un animal. Ai grija sa nu impusti lebedele pentru ca acestea sunt protejate de lege.
Control: foloseste click stanga pentru a trage si tasta Space pentru a reincarca arma
Publicitate

Jucati acum La Vanatoare doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

La Vanatoare - Jocuri pentru copii

La Vanatoare Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii La Vanatoare pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. La Vanatoare este un joc din categoria Jocuri Cu Impuscaturi unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul La Vanatoare, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri cu vanatoare, Jocuri de vanatoare, Jocuri de vanat, Jocuri vanat, Jocuri vanatoare, Jocuri la vanatoare,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri La Vanatoare pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games