Jocuri Lady Gaga Machiaj


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Barbie > Lady Gaga Machiaj

Descriere: Un joc foarte fierbinte cu lady gaga unde tu va trebui sa o machiezi foarte frumos . Machiaz-o pe lady gaga intr-un mod frumos , aceasta pregatindu-se sa mearga intr-un turneu foarte mare , si va trebui sa aiba un machiaj rezistent ca sa nu trebuiasca sa-l refaca la fiecare concert . Acest joc cu lady gaga este un joc foarte frumos , care merita incercat de toate fetitele ce o indragesc pe vedeta si care vor sa fie ca ea .
Control: Pentru a o machia pe Lady GaGa trebuie sa folosesti mouse-ul . Ai trusa de machiaj completa a lui lady gaga , tu doar trebuind sa te joci putin cu fiecare instrument din trusa acesteia .
Publicitate

Jucati acum Lady Gaga Machiaj doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Lady Gaga Machiaj - Jocuri pentru copii

Lady Gaga Machiaj Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Lady Gaga Machiaj pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Lady Gaga Machiaj este un joc din categoria Jocuri Barbie unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Lady Gaga Machiaj, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri cu lady gaga, Jocuri de machiat, Jocuri cu machiaj, Jocuri cu vedete, Jocuri pt fete, Jocuri cu celebritati,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Lady Gaga Machiaj pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games