Jocuri Lectii De Salsa


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Dress Up > Lectii De Salsa

Descriere: Cuplul format din Ramona si Rudy,vor avea in curand nunta.Ca la nunta sa fie mai special vor sa pregateasca un mic dans. Dar au nevoie de cateva lectii de salsa ca sa isi imbunatateasca miscariile dar ce e foarte important si tinuta. Asa ca din multimea de haine si accesorii imbraca acest cuplu si ajuta-i sa fie cat mai sclipitori si frumosi.Mult succes!
Control: Pentru a te juca acest joc se utilizeaza mouse-ul
Publicitate

Jucati acum Lectii De Salsa doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Lectii De Salsa - Jocuri pentru copii

Lectii De Salsa Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Lectii De Salsa pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Lectii De Salsa este un joc din categoria Jocuri Dress Up unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Lectii De Salsa, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri online, Jocuri gratis, Jocuri noi, Jocuri amuzante, Jocuri distractive, Jocuri de fete, Jocuri pentru fete, Jocuri fete, Jocuri de copii, Jocuri pentru copii, Jocuri copii, Jocuri cu muzica, Jocuri cu haine, Jocuribarbie, Jocuri pezo, Pezo,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Lectii De Salsa pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games