Jocuri Legume Si Fructe


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Distractive > Legume Si Fructe

Descriere: Aceasta este cea mai populara piata din oras. Fiecare bucatareasa vine aici sa cumpere fructe si legume proaspete. Clientii se inmultesc pe zi ce trece si piata incepe sa devina un haos. Avem nevoie de tine sa ne ajuti sa vindem produsele si sa multumim clientii. Mult noroc!
Control: Foloseste mouse-ul pentru a servi clientii.
Publicitate

Jucati acum Legume Si Fructe doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Legume Si Fructe - Jocuri pentru copii

Legume Si Fructe Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Legume Si Fructe pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Legume Si Fructe este un joc din categoria Jocuri Distractive unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Legume Si Fructe, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri cu mancare, jocuri pentru copii, jocuri de copii, jocuri distractive, mancare, clienti, piata, legume, fructe, vegetale, legume si fructe, pezo.ro, pezo, a servi, restaurant,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Legume Si Fructe pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games