Jocuri Liftiera Mary


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Barbie > Liftiera Mary

Descriere: Mary este angajata de curand la un hotel foarte renumit.Este liftiera si trebuie sa aibe grija cu toti clientii care doresc sa mearga cu liftul.Pentru a-si putea pastra slujba trebuie sa fie atenta si rapida .Hai sa o ajutam si noi !
Control: Pentru a te juca acest joc se utilizeaza mouse-ul
Publicitate

Jucati acum Liftiera Mary doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Liftiera Mary - Jocuri pentru copii

Liftiera Mary Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Liftiera Mary pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Liftiera Mary este un joc din categoria Jocuri Barbie unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Liftiera Mary, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri online, Jocuri gratis, Jocuri amuzante, Jocuri distractive, Jocuri noi, Jocuri de fete, Jocuri pentru fete, Jocuri fete, Jocuri de copii, Jocuri pentru copii, Jocuri copii, Jocuri cu hoteluri, Jocuripezo, Pezo,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Liftiera Mary pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games