Jocuri Livreaza Coca Cola


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Distractive > Livreaza Coca Cola

Descriere: In acest joc tocmai te-ai angajat ca si sofer de tir la compania Coca Cola. Treaba ta este sa livrezi sticlele de suc in siguranta evitand celelalte masini care participa la trafic si ocolind totodata, obstacolele de pe sosea. Ai multa grija sa nu fi concediat. Multa distractie!
Control: Pentru a juca acest joc se utilizeaza sagetile de la tastatura si tasta "SPACE"
Publicitate

Jucati acum Livreaza Coca Cola doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Livreaza Coca Cola - Jocuri pentru copii

Livreaza Coca Cola Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Livreaza Coca Cola pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Livreaza Coca Cola este un joc din categoria Jocuri Distractive unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Livreaza Coca Cola, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri amuzante, Jocuri online, Jocuri gratis, Jocuri pentru copii, Jocuri de copii, Jocuri copii, Jocuri cu tir, Jocuri tir, Jocuri de condus, Jocuri cu masini, Jocuri masini, Jocuri cu cola cola, Jocuri coca cola, Jocuri pezo, Pezo,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Livreaza Coca Cola pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games