Jocuri Long Vehicle


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Masini > Long Vehicle

Descriere: Pregatiti-va pentru cea mai mare provocare de a parca masini mari de pana acum! Long Vehicle este jocul care va pune abilitatile de a parca tiruri in diferite locuri din oras. Trebuie sa parcati un tir mare si lung si apoi sa il incarcati cu masini utilizand o masina mai mica de incarcat. Suna destul de simplu asai? Dar haideti sa incercam jocul pe viu. Spor!
Control: Se folosesc sagetile de la tastatura pentru a parca tirul.
Publicitate

Jucati acum Long Vehicle doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Long Vehicle - Jocuri pentru copii

Long Vehicle Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Long Vehicle pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Long Vehicle este un joc din categoria Jocuri Cu Masini unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Long Vehicle, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri cu parcari, Jocuri de parcat masini, Jocuri de parcat tiruri, Jocuri cu tiruri, Jocuri cu camioane, Jocuri cu masini mari, Jocuri pentru copii, Jocuri pentru baieti, Jocuri noi, Jocuri de parcat,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Long Vehicle pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games