Jocuri Lovituri Libere Ca Beckham


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Fotbal > Lovituri Libere Ca Beckham

Descriere: Acum , in acest joc , ai ocazia de a-ti exersa talentul la executarea loviturilor libere . Invata sa devii un maiestru in executarea loviturilor libere, exact asa ca Beckham . Seteaza traiectoria si puterea mingii pentru a putea suta inspre poarta.
Control: Foloseste mouse-ul pentru a executa lovituri libere.
Publicitate

Jucati acum Lovituri Libere Ca Beckham doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Lovituri Libere Ca Beckham - Jocuri pentru copii

Lovituri Libere Ca Beckham Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Lovituri Libere Ca Beckham pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Lovituri Libere Ca Beckham este un joc din categoria Jocuri Fotbal unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Lovituri Libere Ca Beckham, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri cu lovituri libere, Jocuri penalty, Jocuri cu fotbal, Jocuri david beckham, Jocuri cu mingi, Jocuri cu fotbal, Suteaza la poarta,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Lovituri Libere Ca Beckham pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games