Jocuri Lunetist La Inchisoare


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Impuscaturi > Lunetist La Inchisoare

Descriere: Aduna-ti tot curajul pentru a-ti face datoria! Exista o multime de arme diferite pe care le poti folosi in fiecare nivel. Datoria ta este sa te asiguri ca nici un detinut din inchisoare nu evadeaza. Insa, fi atent si asigura-te ca nu vei impusca mai mult de doua garzi de corp, altfel vei pierde jocul.
Control: Pentru a juca acest joc se foloseste mouse-ul
Publicitate

Jucati acum Lunetist La Inchisoare doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Lunetist La Inchisoare - Jocuri pentru copii

Lunetist La Inchisoare Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Lunetist La Inchisoare pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Lunetist La Inchisoare este un joc din categoria Jocuri Cu Impuscaturi unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Lunetist La Inchisoare, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri online, Jocuri pentru copii, Jocuri pezo, Pezo, Jocuri copii, Jocuri amuzante, Jocuri distractive, Jocuri inchisoare, Jocuri cu inchisoare,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Lunetist La Inchisoare pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games