Jocuri Lunetist Sub Acoperire


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Impuscaturi > Lunetist Sub Acoperire

Descriere: Esti un lenetist de exceptie din elita Statelor Unite ale Amnesiei. Ai fost trimis cu unitatea ta de forte speciale pe coasta Somaliei sa ii infrunti pe piratii care ataca regulat navele de pe acea coasta. Misiunea ta este vitala - trebuie sa ii opresti pe pirati orice ar fi si sa stopezi infuenta lor asupra celorlalte nave. Mult noroc!
Control: Pentru a juca acest joc se utilizeaza mouse-ul si tasta "SPACE"
Publicitate

Jucati acum Lunetist Sub Acoperire doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Lunetist Sub Acoperire - Jocuri pentru copii

Lunetist Sub Acoperire Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Lunetist Sub Acoperire pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Lunetist Sub Acoperire este un joc din categoria Jocuri Cu Impuscaturi unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Lunetist Sub Acoperire, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri pentru copii, Jocuri amuzante, Jocuri distractive, Jocuri online, Jocuri copii, Jocuri pezo, Pezo, Jocuri cu arme, Jocuri arme,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Lunetist Sub Acoperire pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games