Jocuri Lunetistul Mike


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Impuscaturi > Lunetistul Mike

Descriere: Esti un asasin profesionist care este contactat de peste tot din lume. Fortele speciale secrete din numeroase tari au apelat la tine si ai ajuns sa fi extrem de respectat. Acum ai primit din nou o lista cu urmatoarele tinte. Vei primi cateva informatii despre fiecare tinta. Ai grija sa te faci nevazut imediat ce elimini tinta. Mult noroc!
Control: Pentru a juca acest joc se utilizeaza mouse-ul
Publicitate

Jucati acum Lunetistul Mike doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Lunetistul Mike - Jocuri pentru copii

Lunetistul Mike Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Lunetistul Mike pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Lunetistul Mike este un joc din categoria Jocuri Cu Impuscaturi unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Lunetistul Mike, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri online, Jocuri pentru copii, Jocuri de copii, Jocuri amuzante, Jocuri distractive, Jocuri copii, Jocuri de baieti, Jocuri baieti, Jocuri pentru baieti, Jocuri cu asasini, Jocuri asasini, Jocuri cu arme, Jocuri arme, Jocuri shooting, Jocuri cu shooting, Jocuri cu misiuni secrete, Jocuri misiuni secrete, Jocuri pezo, Pezo,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Lunetistul Mike pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games