Jocuri Lunetistul Profesionist


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Impuscaturi > Lunetistul Profesionist

Descriere: Esti un candidat pentru garda de corp a unui important om de afaceri. In acest joc va trebui sa-ti arati avilitatile tale ca tragator cu sniperul. Ai grija, pentur a ajunge in garda lui de corp trebuie sa nimeresti cat mai multe tinte.
Control: Foloseste MOUSE-UL pentru a trage in tinte,SHIFT pentru a reincarca iar SPACE pentru a folosi luneta.
Publicitate

Jucati acum Lunetistul Profesionist doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Lunetistul Profesionist - Jocuri pentru copii

Lunetistul Profesionist Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Lunetistul Profesionist pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Lunetistul Profesionist este un joc din categoria Jocuri Cu Impuscaturi unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Lunetistul Profesionist, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri cu impuscaturi, Jocuri pentru copii, Jocuri pentru baieti, Jocuri cu foc de arma, Jocuri cu lunetisti profesionisti,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Lunetistul Profesionist pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games