Jocuri Lupta Din Desert


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Avioane > Lupta Din Desert

Descriere: Tocmai s-a pornit o lupta in desert. Tu , singur , va trebui sa lupti impotriva celorlalti , care nu sunt deloc de neglijat . Echipa adversa contine multe elicoptere dar si soldati care trag cu rachete de jos . Va trebui sa tragi cu rachete , gloante si cu ce mai ai la dispozitie pentru a-i pune la pamant.
Control: Foloseste tastele directionale pentru a te misca , tasta A pentru a trage cu gloante, D pentru a schimba rachetele speciale si tasta S pentru a trage cu rachete .
Publicitate

Jucati acum Lupta Din Desert doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Lupta Din Desert - Jocuri pentru copii

Lupta Din Desert Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Lupta Din Desert pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Lupta Din Desert este un joc din categoria Jocuri Cu Avioane unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Lupta Din Desert, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri cu avioane, Jocuri cu elicoptere, Jocuri cu bombe, Jocuri cu rachete, Jocuri cu soldati, Jocuri razboi,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Lupta Din Desert pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games