Jocuri Lupte Samurai


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Lupte > Lupte Samurai

Descriere: Intotdeauna ai fost pasionat de luptele din Orientul Indepartat si ai privit cu admiratie batranii maestrii acestor lupte. Acum ai sansa sa inveti toate miscarile lor spectaculoase in noul super-joc "Lupte samurai". Vei avea posibilitatea sa iti alegi mai multi adversari, de la fiecare invatand ceva nou. Poti sa-ti alegi de asemenea, cu ce personaj vrei sa joci. Aventureaza-te in Orientul Indepartat si invata sa te lupti de la cei mai buni maestri! Mult noroc!
Control: Pentru a juca acest joc se folosesc sagetile de la tastatura, tasta "2", tasta "Q", tasta "W", tasta"A si tasta "S"
Publicitate

Jucati acum Lupte Samurai doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Lupte Samurai - Jocuri pentru copii

Lupte Samurai Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Lupte Samurai pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Lupte Samurai este un joc din categoria Jocuri Cu Lupte unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Lupte Samurai, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri online, Jocuri pentru copii, Jocuri copii, Jocuri amuzante, Jocuri distractive, Jocuri pezo, Pezo, Jocuri cu batai, Jocuri batai,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Lupte Samurai pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games