Jocuri Maestru La Parcari


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Masini > Maestru La Parcari

Descriere: Ai ajuns in sfarsit sa primesti slujba demult asteptata. Ai fost angajat ca valet la o faimoasa companie. Aici nu vin angajati cu orice masini. Vin masini luxoase si foarte sensibile, atat de sensibile incat si cea mai mica zgarietura se observa. Asa ca, ai grija cum le parchezi si fa-ti clientii fericiti. Mult noroc!
Control: Pentru a juca acest joc se utilizeaza sagetile de la tastatura si tasta "ENTER"
Publicitate

Jucati acum Maestru La Parcari doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Maestru La Parcari - Jocuri pentru copii

Maestru La Parcari Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Maestru La Parcari pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Maestru La Parcari este un joc din categoria Jocuri Cu Masini unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Maestru La Parcari, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri online, Jocuri pentru copii, Jocuri copii, Jocuri pezo, Pezo, Jocuri amuzante, Jocuri distractive, Jocuri cu parcari, Jocuri parcari,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Maestru La Parcari pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games