Jocuri Manager De Hotel


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Distractive > Manager De Hotel

Descriere: Manuela si Kevin au cumparat un castel vechi, care cu toate ca arata bine pe dinafara, inauntru era un dezastru. Insa, cu ajutorul prietenilor lor Bill si Bessie au transformat castelul intr-un hotel superb. A costat o avere, insa a meritat. Acum, Manuela si Kevin sunt gata sa faca din acest nou hotel un succes. Dar, au nevoie de o mana de ajutor din partea ta.
Control: Pentru a juca acest joc se foloseste mouse-ul
Publicitate

Jucati acum Manager De Hotel doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Manager De Hotel - Jocuri pentru copii

Manager De Hotel Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Manager De Hotel pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Manager De Hotel este un joc din categoria Jocuri Distractive unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Manager De Hotel, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri online, Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri pentru copii, Jocuri copii, Jocuri amuzante, Jocuri manager hotel, Jocuri cu manager de hotel, Jocuri pezo, Pezo,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Manager De Hotel pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games