Jocuri Manager La Mc Donalds


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Distractive > Manager La Mc Donalds

Descriere: In acest nou super-joc "Manager la Mc Donalds" tu esti cel care are grija de toate activitatiile ce au loc in aceasta faimoasa companie. Trebuie sa angajezi oameni, sa ai grija ce produse folosesti si altele. Cu toate ca este o munca foarte bine platita, este totodata si una foarte grea. Ai grija sa nu duci Mc Donalds-ul in faliment!
Control: Pentru a juca acest joc se foloseste mouse-ul
Publicitate

Jucati acum Manager La Mc Donalds doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Manager La Mc Donalds - Jocuri pentru copii

Manager La Mc Donalds Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Manager La Mc Donalds pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Manager La Mc Donalds este un joc din categoria Jocuri Distractive unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Manager La Mc Donalds, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri online, Jocuri pentru copii, Jocuri copii, Jocuri amuzante, Jocuri pezo, Pezo, Jocuri cu restaurante, Jocuri restaurante, Jocuri fast food, Jocuri cu fast food, Jocuri mc donalds, Jocuri cu mc donalds,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Manager La Mc Donalds pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games