Jocuri Mania Tirurilor 2


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2019 > Jocuri Cu Masini > Mania Tirurilor 2

Descriere: Tocmai te-ai angajat ca sofer pe tir si trebuie sa mergi in curse. In acest joc vei avea la dispozitie multe niveluri de dificultati diferite,primele fiind mai usoare, fara prea multe obstacole, iar apoi din ce in ce mai grele. Dovedeste ca esti un sofer capabil, pasionat de aceasta meserie si transporta marfa fara sa o pierzi sau fara ca aceasta sa se deterioreze.
Control: Pentru a juca acest joc se utilizeaza sagetile de la tastatura
Publicitate

Jucati acum Mania Tirurilor 2 doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Mania Tirurilor 2 - Jocuri pentru copii

Mania Tirurilor 2 Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Mania Tirurilor 2 pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Mania Tirurilor 2 este un joc din categoria Jocuri Cu Masini unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Mania Tirurilor 2, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri online, Jocuri pentru copii, Jocuri copii, Jocuri amuzante, Jocuri distractive, Jocuri pezo, Pezo, Jocuri cu tiruri, Jocuri tiruri,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Mania Tirurilor 2 pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games