Jocuri Marea Cu Comori


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Distractive > Marea Cu Comori

Descriere: Utilizeaza submarinul pentru a gasi toate comorile din Caraibe. Descopera toate cele trei rute si culege algele pe care poti sa le vinzi si sa iti imbunatatesti submarinul pentru a putea ajunge cat mai adanc in marea cu comori. Totusi, ai grija la rechini deoarece ei mananca submarinele!
Control: Pentru a juca acest joc se folosesc sagetile de la tastatura pentru a deplasa submarinul, tasta "SPACE" pentru a lasa submarinul in apa, tasta "I" pentru a a vizualiza articolele ce le detii si tasta "A" pentru a culege comorile si algele.
Publicitate

Jucati acum Marea Cu Comori doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Marea Cu Comori - Jocuri pentru copii

Marea Cu Comori Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Marea Cu Comori pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Marea Cu Comori este un joc din categoria Jocuri Distractive unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Marea Cu Comori, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri copii, Jocuri pentru copii, Jocuri on line, Jocuri gratis, Jocuri noi, Jocuri submarin, Jocuri apa, jocuri cu submarin, Jocuri cu comori, Jocuri comori, Jocuri amuzante,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Marea Cu Comori pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games