Jocuri Mario Jetski


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Mario > Mario Jetski

Descriere: Mario este din nou in forma maxima, trebuie sa se dea cu jetski-ul si sa impresioneze lumea de pe plaja. Trebuie sa faca piruete si sa stranga cat mai multe puncte pentru a castiga premiul de cel mai bun jucator pe jetski. Aveti insa grija la obstacolele care va pot aparea in cale. Trebuie sa le evitati sarind peste ele. Intra si tu in cursa de jetski cu mario si castiga!
Control: Se folosesc sagetile de la tastatura pentru a conduce jetski-ul si space pentru a sari.
Publicitate

Jucati acum Mario Jetski doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Mario Jetski - Jocuri pentru copii

Mario Jetski Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Mario Jetski pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Mario Jetski este un joc din categoria Jocuri Mario unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Mario Jetski, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri cu mario, Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri jetski, Jocuri cu jetski, Jocuri pentru copii, Jocuri pentru fete, Jocuri pentru baieti, Jocuri distractive, Jocuri online, Mario,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Mario Jetski pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games