Jocuri Mario Kartul Si Monstruletii


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Mario > Mario Kartul Si Monstruletii

Descriere: In acest joc Mario pare ca s-a cam enervat pe celebrele creaturi din jocul lui. El conduce acum un kart si s-a hotarat sa omoare adversarii printr-o metoda cam.. neortodoxa. Ajuta-l pe Mario sa distruga celelalte creaturi cu kartul, ai grija la obiectele dure deoarece sunt periculoase pentru tine si kart.
Control: Controleaza Kartul lui mario cu ajutorul SAGETILOR si A pentru Nitro.
Publicitate

Jucati acum Mario Kartul Si Monstruletii doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Mario Kartul Si Monstruletii - Jocuri pentru copii

Mario Kartul Si Monstruletii Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Mario Kartul Si Monstruletii pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Mario Kartul Si Monstruletii este un joc din categoria Jocuri Mario unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Mario Kartul Si Monstruletii, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri cu mario, Mario borss, Jocuri cu super mario, Jocuri pentru copii, Jocuri cu masini, Jocuri pentru baieti,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Mario Kartul Si Monstruletii pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games