Jocuri Mario


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Mario > Mario

Descriere: Mario este un nou joc din seria Super Mario, jocuri superbe de aventura pentru copii. Intra si joaca clasicul joc Mario in care scopul tau este de a merge cat mai sus eliminand toti inamicii din cale si trebuie sa ajungi la palatul fermecat. Colecteaza stelute, bonusuri si monede pe drum ca sa fi mai puternic. Super Mario!
Control: Se folosesc sagetile de la tastatura si SPACE pentru a trage.
Publicitate

Jucati acum Mario doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Mario - Jocuri pentru copii

Mario Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Mario pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Mario este un joc din categoria Jocuri Mario unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Mario, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri cu mario, Jocuri noi cu mario, Jocuri gratis, Jocuri online, Jocuri pezo, Pezo, Jocuri pentru copii, Jocuri pentru fete, Jocuri cu sarituri, Jocuri noi, Jocuri mario brothers, Jocuri cu ciuperci, Jocuri cu broaste, Jocuri cu testoasa, Supermario, Jocuri de aventura,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Mario pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games