Jocuri Masini Extreme De Offroad 2


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Tractoare > Masini Extreme De Offroad 2

Descriere: Joaca cela mai now joc offroad cu masini de teren cu transmisia pe patru roți, numită și 4x4 doar pe Pezo.ro. Si perfectioneaza-ti abilitatile de conducere cu jocul numit Masini Extreme De Offroad 2. Un vehicul de teren este considerat a fi orice tip de vehicul capabil să conducă și să părăsească suprafața pavată sau pietriș. In acest joc va trebui sa folositi roțile din față și tracțiunea integrală in functie de obstacolele de pe nivele. In cele 9 nivele vei conduce pe soare, ploi, vant, si iarna testandu-te si inbunatindu ti abilitatile off-road. Testeaza camioane, jeepuri, si truck-uri si incearca sa trece de noroi, apa, dealuri si obstacole greu de cucerit. Ia-ți doza mare de provocări off-road cu niveluri intensele, drumuri pline de entuziasm si pompare de adrenalina experimentand si avand cel mai frumos timp online. Mult noroc!
Control: Condu cu sageti. Apasa mousul pentru a folosi snorkelul. Apasa tasta X pentru a elibera cablul. Apasa spatiu pentru a frana. Apasa Z pentru a folosi snorkelul. Foloseste tasta C pentru a trageți mașina cu cablu.
Publicitate

Jucati acum Masini Extreme De Offroad 2 doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Masini Extreme De Offroad 2 - Jocuri pentru copii

Masini Extreme De Offroad 2 Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Masini Extreme De Offroad 2 pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Masini Extreme De Offroad 2 este un joc din categoria Jocuri Cu Tractoare unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Masini Extreme De Offroad 2, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Masini off road, jocuri offroad, jocuri cu camioane, jocuri 3D, jocuri 4x4,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Masini Extreme De Offroad 2 pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games