Jocuri Mesterul Manole


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Distractive > Mesterul Manole

Descriere: Un joc traditional, despre mesterul Manole care a cladit Manastirea Curtea de Arges. Pentru ca nu are cum sa coboare de pe manastire, Manole si-a construit o pereche de aripi din lemn. Ajuta-l pe Mesterul Manole sa zboare cat mai departe!
Control: Foloseste click-ul mouse-ului pentru a porni jocul si pentru a-l ajuta pe Manole sa dea din aripi. Trebuie sa aduni cat mai multe aripi in zbor pentru a face rost de energie.
Publicitate

Jucati acum Mesterul Manole doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Mesterul Manole - Jocuri pentru copii

Mesterul Manole Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Mesterul Manole pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Mesterul Manole este un joc din categoria Jocuri Distractive unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Mesterul Manole, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri cu manole, Manole, Mesterul manole, Zboara cu manole, Jocuri pentru copii,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Mesterul Manole pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games