Jocuri Micro Tanks


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Tancuri > Micro Tanks

Descriere: In acest joc tu vei avea un mic tanc cu care va trebui sa distrugi tancul inamic. Ai grija deoarece torpilele din tanc pot fi periculoase si pentru tine deoarece se pot lovi de pereti astfel se resping si vin in tancul tau. Distruge cat mai multi adversari pentru a ajunge la un nivel cat mai mare.
Control: Foloseste SAGETILE pentru a te deplasa iar SPACE pentru a trage.
Publicitate

Jucati acum Micro Tanks doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Micro Tanks - Jocuri pentru copii

Micro Tanks Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Micro Tanks pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Micro Tanks este un joc din categoria Jocuri Cu Tancuri unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Micro Tanks, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri cu tancuri, Jocuri pentru copii, Jocuri pentru baieti, Jocuri cu razboaie, Jocuri cu tancuri de lupta, Jocuri cu lupte,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Micro Tanks pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games