Jocuri Micul Meu Hamster


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Animale > Micul Meu Hamster

Descriere: In acest nou super joc esti anagajata la un centru de ingrijit animale. Astazi, trebuie sa te ingrijesti de un hamster extrem de dragut si prietenos. Trebuie sa il speli, sa ii dai de manacare, sa il aimbraci si multe altele. Trebuie sa te misti repede deoarece acest joc se desfasoara contra cronometru. Mult noroc!
Control: Pentru a juca acest joc se utilizeaza mouse-ul
Publicitate

Jucati acum Micul Meu Hamster doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Micul Meu Hamster - Jocuri pentru copii

Micul Meu Hamster Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Micul Meu Hamster pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Micul Meu Hamster este un joc din categoria Jocuri Cu Animale unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Micul Meu Hamster, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri online, Jocuri distractive, Jocuri amuzante, Jocuri pentru copii, Jocuri de copii, Jocuri copii, Jocuri cu hamsteri, Jocuri hamsteri, Jocuri cu haine, Jocuri haine, Jocuri dress up, Jocuri cu dress up, Jocuri de imbracat, Jocuri imbracat, Jocuri pezo, Pezo,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Micul Meu Hamster pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games