Jocuri Mina De Aur Din Vegas


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Distractive > Mina De Aur Din Vegas

Descriere: John este miner de cand se stie, iar acum si-a indeplinit visul de-o viata, si acela de a extrage aur dintr-o renumita mina din Las Vegas. Cu toate ca se numara printre cei mai buni mineri, totusi batranetea isi spune cuvantul. De aceea, are nevoie de un ajutor potrivit pentru a-l face ucenicul sau. Ajuta-l in misiunile pe care le are si cu siguranta vei deveni la fel de bun ca si el.
Control: Pentru a juca acest joc se folosesc sagetile de la tastatura sau mouse-ul
Publicitate

Jucati acum Mina De Aur Din Vegas doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Mina De Aur Din Vegas - Jocuri pentru copii

Mina De Aur Din Vegas Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Mina De Aur Din Vegas pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Mina De Aur Din Vegas este un joc din categoria Jocuri Distractive unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Mina De Aur Din Vegas, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri online, Jocuri noi, Jocuri pentru copii, Jocuri copii, Jocuri gratis, Jocuri pezo, Pezo, Jocuri amuzante, Jocuri cu aur, Jocuri aur, Jocuri mina, Jocuri cu mina,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Mina De Aur Din Vegas pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games